ontmoetingen

We ontdekken graag jouw talenten in je weg naar verandering. Ontmoetingen verbinden je met jezelf en met anderen: thuis, aan tafel, op het werk, op school. We helpen je om stil te vallen, adem te nemen en te luisteren.

An

heeft een achtergrond in orthopedagogie. Vanuit haar expertise gaat ze aan de slag met jongeren, gezinnen en koppels in thema’s als relatie, zelfbeeld, opvoeding en zelfstandigheid. Haar visie op een positieve heroriëntering schept momenten die gericht zijn op authenticiteit. Ze verbindt coaching met creativiteit om te werken aan persoonlijke doelstellingen.

Thomas

vindt de beste woorden voor iedere situatie. Hij vertrekt vanuit actief luisteren en empathie om te werken aan zelfbewustzijn. Zijn expertise in communicatie zet hij in om interpersoonlijk contact te verbeteren en te evolueren naar positieve zelfexpressie. Die dynamiek past hij toe in groepen of op individueel niveau, waarbij eerlijkheid en zingeving centraal staan.

aanbod

DE KLEUR VAN TROOST

workshop textiel bedrukken

In deze workshop gebruiken we kleur op textiel om vanuit onze eigen talenten in verbinding te komen met onszelf en de ander. Het thema troost staat centraal, onze canvas is een zakdoek. Deze sessie is bedoeld om per twee of drie te volgen, samen met je kind, je partner, je broer/zus, je beste vriend(in) of je favoriete collega. Boekingen via de@creatoren.be.

ZIN IN JEZELF

workshop mantra ontwikkelen

Een mantra kan een sterk hulpmiddel zijn om jezelf positief te bevestigen. Vanuit bestaande teksten en met nieuwe woorden gaan we op zoek naar jouw persoonlijke motto, en ontdekken we hoe dit een kracht kan zijn in allerlei situaties. Deze workshop kan je individueel volgen of samen met een familielid of kennis. Boekingen via de@creatoren.be.

EEN KOPJE VERNIEUWING

workshop porselein versieren

We werken met porseleinen tasjes en bordjes om creatief in verbinding te staan. Doorheen gezellige momenten of om steun te vinden bij elkaar maken we iets dat helemaal past bij jullie relatie. Deze sessie is bedoeld om per twee te volgen, samen met je kind, je partner, je broer/zus, je beste vriend(in) of je favoriete collega. Boekingen via de@creatoren.be.

© 2023 | de creatoren

contact & info | voorwaarden | privacy