voorwaarden

Betaling
Je kunt betalen via overschrijving. Ons banknummer staat in de bevestigingsmail die je na plaatsing van de bestelling ontvangt. Indien je betaling ons na 3 dagen niet bereikt, ontvang je een herinnering. De bestelling vervalt indien je daarop binnen de 3 dagen niet reageert.

Levering
Verzendkosten (enkel België): € 5,00.
Bestellingen op werkdagen worden binnen de 24u verzonden. Verzendduur is afhankelijk van bpost en voor risco van de koper. Op aanvraag en met extra kosten kan je bestelling verzekerd of met spoed worden verzonden.

Ruilen/retourneren
Het aanmelden van een ruiling of retour is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de koper.
Aanvragen voor retour verlopen via e-mail naar de@creatoren.be. Stuur ons je oorspronkelijke bestelbewijs door en de reden van de retour. Retourzendingen zonder aanmelding vooraf worden niet in behandeling genomen.
Bovenstaande geldt voor particulieren en standaard artikelen (ongebruikt en in de originele verpakking). Zie ook de wettelijke garantiewaarborg.

BTW
Kleine Onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling, BTW niet toepasselijk.

 

Bij vragen of klachten, neem contact op.

© 2023 | de creatoren

contact & info | voorwaarden | privacy